Illamor Produccions
El Musical
Multimèdia
Premsa
Merchandising
Tomeu Penya
Patrocinadors

“Quan deim què dolenta que és sa gent, tots acabam per oblidar-nos que noltros també som gent”
Tomeu Penya – Paraules que s'endú es vent.

ILLAMOR és una gran metàfora.

Mallorca és una dona. La història comença quan en Tomeu torna a Illamor després de 15 anys. Allà es retroba amb el seu gran amic, en Xesc, qui li explica que l'amor de joventut d'en Tomeu, na Mallorca, ha canviat molt durant els últims anys.

En Tomeu decideix anar a cercar-la, perquè en tot aquest temps no l'ha deixada d'estimar. Na Mallorca ara viu amb en Cucarell , un home que no l'estima i que només la vol per treure'n profit. Després de diverses peripècies, en Tomeu aconseguirà  que torni amb ell , però hi ha qualque cosa estranya en ella. Ho vol dissimular, però està trista.

Paral·lelament, en Xesc, un femeller sense remei, s'enamorarà perdudament de na Montse, una catalana que apareix inesperadament a la seva vida. De manera inexplicable, en Xesc queda bloquejat cada vegada que la veu, i necessitarà tota l'ajuda d'en Tomeu per conquistar-la.

Quan sembla que tot acabarà bé, en Cucarell torna per endur-se'n na Mallorca.  Però ajudat pels seus amics, en Tomeu aconseguirà recuperar la seva estimada... i alguna cosa més.

Equip
   
Segueix-nos a